Evitar Spam telefònic

Fa anys que ens molesten cada cp més les trucades de operadores de ADSL i altres serveis amb les seves trucadetes oferint serveis que no ens interessen gens.

Amb els anys he anat agafant experiència i volia compartir-la amb vosaltres per evitar aquest tipus de trucades inoportunes i il·legals segons la llei 22 de diciembre de la Ley de Competencia Desleal y Publicidad 2010.

TRUCS QUE A MI EM VAN MOLT BÉ:

  1. Quan truquin oferint el sevrvei que sigui sempre tallar-los i dir: Perdoni però jo sóc comercial i venc el mateix que vostè. Gràcies però borrim de la base de dades.
  2. Una altre opció que faig últimament encara és més radical: Els tallo enseguida i els demano que borrin el telèfon de la llista perquè és un telèfon de URGÈNCIES.

Heu de tenir clar que podeu demanar directament que borrin el vostre Nº de Telèfon perquè ens empara la llei. El problema és com dir-ho i crec que les meves dues propostes funcionen bastant. Són mentides però val la pena mentir a les multinacionals, és una cosa molt bona per la salut, us ho recomano, sereu més feliços i fins i tot podria ser que no us truquin tant.

ja em direu

sort

info: http://www.elmundo.es/mundodinero/2010/03/31/economia/1270062906.html

Back to Top